Saturday, May 17, 2014

პროექტის სასწავლო მიზნები

მოსწავლეები შეძლებენ: 

მოიძიონ  საჭირო  ინფორმაცია პესტიციდების როლისა და მნიშვნელობის შესახებ .
გაანალიზონ პესტიციდების უარყოფითი მხარეები, საკვებში მათი ზღვრული  დასაშვები ნორმები და  ზეგავლენა ადამიანის ორგანიზმზე  
გამოიკვლიონ  ნიადაგის ატრუქტურის აღდგენისათვის რამდენად მნიშვნელოვანია მინერალური სასუქები და მათი გადაჭარბებული  მოხმარების შემთხვევაში რა სახის  დაავადებები  შეიძლება განვითარდეს ადამიანის ორგანიზმში
მოიძიონ ინფორმაცია გენმოდიფიცირებული  საკვები პროდუქტების შესახებ   
შედარებას   ბიო პროდუქტებისა და შხამქიმიკატებით მოყვანილი საკვები პროდუქტების უვნებლობა და ხარისხი დარა მდგომარეობაა ამ მხრივ თელავის  აგრარულ ბაზარში.
 გამოიკვლიონ სურსათის უვნებლობის ძირითადი პრინციპის -კონტროლი მთელი სასურსათო ქსელისათვის „ფერმიდან სუფრამდე“  შესრულების ხარისხი 

No comments:

Post a Comment